Руни гадальні з дуба. Руны из дуба Старший Футарк 900

BON.ua (Бесплатка) Дніпро, Дніпропетровська область, Україна

Руни гадальні з дуба. Руны из дуба Старший Футарк

Кожна руна має цілий спектр значень, що простягається від найпримітивнішого побутового рівня до найвищого ступеня езотеричної мудрості. Глибинний зміст рун залишився актуальним і для сучасної цивілізації. Руни продовжують надавати людям неоціненну допомогу в трьох найбільш загадкових областях: тайнопис, ворожіння та магія.
.
Робота з рунами дозволяє підтримувати гармонію з навколишнім світом, чуйно підлаштовуючись до природних циклів. Руни здатні відповідати на складні життєві питання, а крім того, руни можна використовувати для виконання бажань, лікування, залучення удачі та добробуту, а головне – для самовдосконалення та осмислення глибоких законів нашого життя.
.
Руни старший футарк 24+1 шт., дуб, діаметр спила 2 см, випалювання, просочення воском. Мішечок для рун з шнурком, що затягується.

Схожі оголошення
Shafa.ua Олександрія, Кіровоградська область, Україна
руни, ручна робота, тематика- інь+янь. нові! виготовляю багато різних варіантів, старший футарк, 25 шт
IZI.ua (іЗі) Харків, Харківська область, Україна
Плат. Алтарна скатертина для ворожіння Руни Шестер футарк. Алтар для Рун і рунічних практик. Можна також використовувати для роботи з Таро, маятник та ін. якщо ви вмієте комбінувати, то результати вас здивують. Ось такий якісний Алтар для ворожіння. Це такий самий інструмент, який допоможе ...