Камені для віскі Whiskey Stones зі стеатиту 150

BON.ua (Бесплатка) Івано-франківськ, Івано-франківська область, Україна

Відсилання на теж день замовлення доріма
Оплата у разі отримання на пошту
Новая почта
Укр почта
Viber 0638864752
Для справжніх поціновувачів віскі не буде секретом, що цей елітний напій вимагає особливої уваги під час вживання. Щоб віскі розкрив весь свій букет, його температура має коливатися в межах від 18 до 20 градусів Цельсія.
Оригінальні, ексклюзивні та колекційні сорти віскі не дають жодних добавок. Льодя, що розтікався, розбавить напій, переохолодить його та зіпсує смак.
Для того, щоб отримати максимальне задоволення від повністю розкритого букета та відчути весь спектр ароматів, необхідно купити камені для віскі — натурального походження стеатити, які найкраще підходять для охолодження віскі природним способом, без втрати смакових якостей. Камені для віскі продаються у формі невеликих кубиків, які після приміщення в морозильну камеру надовго зберігають свою температуру й охолоджують напій.
Гарантії якості
Камені для віскі Whiskey Stones — оригінальний продукт виробництва США. За весь час нашого існування на ринку не було жодного клієнта, який би відмовився від купівлі. На нашу продукцію ми даємо гарантію — якщо ви закажете в нас доставку стеатитів, то під час отримання посилки в філіях Нової Пошти зможете оглядати камені для віскі та лише потім оплатити товар.
Що входить до комплекту:

Схожі оголошення
Shafa.ua Одеса, Одеська область, Україна
Камені охолоджувальні для віскі Whisky Stones, 9 шт. Камені для віскі можуть стати прекрасним подарунком для чоловіка, брата, друга або колег по роботі, які оцінять ваш оригінальний вибір і бездоганний смак. Є єдиний спосіб охолодження віскі без його переохолодження й розведення водою — купити ...
Shafa.ua Харків, Харківська область, Україна
Продам футболку Rolling Stones розмір L стан дуже гарний. Відсилання після повної оплати або накладеною платежею новою поштою після передоплати на пересилання