Золотий мед (мед з куркумою) 130

OLX Львів, Львівська область, Україна

Куркума є однією з найпопулярніших спецій у всьому світі і володіє надзвичайними кулінарними і лікувальними властивостями. Вона використовується в аюрведичній, індійській і китайській медицині протягом тривалого періоду часу. Ця пряність має унікальний аромат і темно-жовтий колір, інформує Ukr.Media.
Люди використовували її в якості потужного природного засобу для вирішення цілого ряду проблем зі здоров'ям, таких як проблеми з диханням, захворювання печінки, проблеми з шкірою, розтягнення м'язів, порізи і рани, а також проблеми з шлунком. Більш того, вона може бути дуже корисна проти проблем травлення, різних типів інфекцій, запалень, а також злоякісних пухлин.На думку деяких експертів, куркума може допомогти людям запобігти раку. Вона має багато протигрибкових та антибактеріальних властивостей, які можуть допомогти нам в боротьбі з численними різними бактеріями.
Дослідження стверджують, що куркумін може допомогти клітинам виживати при сильному запаленні. Він також захищає ДНК. Він впливає на 700 генів в нашому організмі і лікує понад 160 проблем зі здоров’ям. Його протизапальні властивості можуть допомогти нам лікувати такі недуги, як остеоартрит.
Багато експертів стверджують, що куркума може допомогти нам лікувати проблеми з печінкою, проблеми з диханням, аутоімунні розлади та неврологічні проблеми. Вона містить з’єднання, зване турмероном, яке може навіть служити природним засобом проти хвороби Альцгеймера.
Куркума з медом, є основними інгредієнтами "золотої суміші" і надзвичайно ефективні при запальних і інфекційних захворюваннях. Ця суміш - чудовий засіб для зміцнення імунітету та профілактики ракових захворювань.
Чорний перець додається для прискорення засвоєння куркуми, і це доведено науково. Мед сам по собі найсильніший природний антибіотик.
Для профілактики простудних захворювань, сезонних алергій і для антиканцерогенного ефекту необхідно вживати 1 чайну ложку "золотий суміші" 2 рази на день за 20 хв до їди. Якщо ви відчуваєте, що ось-ось захворієте, така суміш неодмінно стане в нагоді! Ціна наведена за 0,5 л (700 г).

Схожі оголошення
Shafa.ua Дніпро, Дніпропетровська область, Україна
Виробник: Мед Дуже смачний мед. Пасіка стояла в ЛАСУ
Shafa.ua Тростянець, Вінницька область, Україна
має противірусну, антибактеріальну, протигрибкову, антисептичну дію; - безпечний для корисної мікрофлори, на відміну від синтетичних антибіотиків; - ефективний при гострих і хронічних інфекційних процесах дихальних шляхів; - допомагає при різних інфекціях сечостатевих органів і інфекціях шкіри і ...
Shafa.ua Харків, Харківська область, Україна
Згідно Аюрведе, «куркума - це єдина спеція, здатна очищати кров» Поговоримо про куркумі -- спеції родом з Індії сімейства імбирних. Завдяки своєму складу куркума використовується в кулінарії, в лікувальних, а також у косметичних цілях. На сході вважають, що куркума приносить удачу і володіє великою ...

Ложка 20

Shafa.ua Україна
Тип посуду: Набори посуду Кілька примірників у наявності Ложка для їди ясен