Концентратор NOVOO USB C 7 в 1 1100

IZI.ua (іЗі) Івано-франківськ, Івано-франківська область, Україна

Розкрийте весь потенціал свого ноутбука за допомогою NOVOO C USB Hub. Втомилися від обмежених можливостей підключення? NOVOO Dongle вас прикриє. Всього один порт Type C забезпечує доступ до безлічі можливостей - 1 * 4K HDMI, 3 X USB 3.0, 1 * USB 2.0, 100 Вт Type C і блискавичний RJ45 Ethernet зі швидкістю 1000 Мбіт / с, що робить його ідеальним компаньйоном для роботи та ігор.

Безшовне з'єднання за допомогою адаптера 7-в-1. Перетворіть свій ноутбук в потужний джерело живлення з допомогою адаптера NOVOO USB C to USB. Попрощайтеся з постійним підключенням і відключенням пристроїв завдяки трьом додаткових портів USB 3.0 та одного порту USB 2.0, що спрощує підключення всіх ваших пристроїв USB-A, таких як флеш-накопичувачі, диски, клавіатури і багато іншого. Передавайте дані з запаморочливою швидкістю за допомогою USB 3.0 і більше ніколи не турбуйтеся про перешкоди від пристроїв Bluetooth.

Приголомшливий дисплей з роздільною здатністю 4K HDMI. Приготуйтеся до візуального свята з USB C концентратором HDMI від NOVOO. Розширте або дзеркально відобразити дисплей вашого ноутбука на будь-якому HDTV, моніторі або проекторі з приголомшливим роздільною здатністю 4K UHD. Ідеально підходить для презентацій, вечорів кіно або додавання другого екрану до вашої налаштуванні.

Заряджайте свій ноутбук за допомогою зарядки PD потужністю 100 Вт і Gigabit Ethernet. Попрощайтеся з повільною зарядкою з допомогою багатопортового адаптера NOVOO 7-в-1 C USB Hub. Завдяки порту зарядки Type-C PD ваш ноутбук можна заряджати з блискавичною швидкістю, забезпечуючи потужність до 100 Вт. Залишайтеся на зв'язку з усім світом завдяки стабільному мережного з'єднання RJ45, що забезпечує високошвидкісний доступ в Інтернет без будь-яких затримок або перешкод. Завантажуйте фільми 1G всього за кілька хвилин!

Схожі оголошення