GPS трекер , локатор TKMARS TL905B-4GE 2900

OLX Буськ, Львівська область, Україна

GPS-трекер TKMARS тепер підтримує мережу 4G. SMS/APP/web три методи позиціонування, точність позиціонування може досягати 5 метрів. Перевагами трекера є безкоштовне відстеження в режимі реального часу, а також історія до 6 місяців і встановлена ​​геозона. Усі будильники можна легко встановити за допомогою нашого безкоштовного додатка.
【Широкий спектр застосувань】GPS-трекер із вбудованими 6 магнітами. Автомобільний GPS-трекер має потужний магніт, вбудований на задній панелі, він надзвичайно міцний і ударостійкий. Як захист від крадіжки для автомобілів, старовинних автомобілів, караванів, човнів, екскаваторів, контейнерів і багато іншого. Тому він ідеально підходить.
【Кілька режимів будильника】 GPS-трекер надсилатиме вам сигнал тривоги на телефон або в APP у різних випадках. Наприклад, вібраційна сигналізація, сигналізація про низький рівень заряду батареї, сигналізація про удар і швидкість тощо.
【Енергозбереження та водонепроникність】Як оновлена ​​версія стандартного TK905, цей TK905B оснащений вбудованим акумулятором на 10000 мАг, трекер працює до 80 днів у режимі очікування. Рівень водонепроникності IP65, не хвилюйтеся про дощ.
【Сервіс економії часу】Все, що вам потрібно зробити, це встановити SIM-карту мережі 4G у локатор, а потім просто налаштувати інформацію про APN, і все готово. Якщо у вас є два або більше пристроїв. Ми можемо створити для вас обліковий запис, і ви зможете переглядати всі свої пристрої в одному обліковому записі. Якщо у вас виникли проблеми з налаштуванням, ви можете зв’язатися з нами в будь-який час.

Схожі оголошення

App u210 230

Shafa.ua Україна
Виробник: APP Кілька примірників у наявності Антигравий-герметик 2 в1 app u210
Shafa.ua Україна
Оригінальний будильник із пропелером для любителів поспати. Якщо будильник вчасно не вимкнути - то з нього вилітає пропелер і летить далі. Тепер, щоб вимкнути будильник, Вам доведеться встати, знайти десь під ліжком пропелер, і вставити його в будильник. Тільки після цього він замовкне. Розмір, см ...