Автомобільний відеориєстратор ADAS 650

OLX Южноукраїнськ, Миколаївська область, Україна

Автомобільний USB-відеореєстратор HD 5 Мп WDR Сумісність з ОС Android

Мініатюрний незвичайної форми пристрій із регульованим положенням об'єктива, з вбудованим мікрофоном.

Камера з оглядом 120 градусів, призначена для чіткого та розбірливого запису, важливого в таких ситуаціях. Вона має роздільну здатність 5.0 МП і дає записування роздільною здатністю 1080х720px. Якісному записі сприяє наявність функції день/ніч. Частота кадрів — 30 за секунду.

На поверхні корпусу камери є "липучка" для фіксації дзеркала в салоні або на склі. Слот у корпусі призначений для карти пам'яті microSD місткістю до 32 ГБ.

У поєднанні з головним пристроєм в автомобілі невеликий пристрій може виконувати функцію повноцінного відеореєстратора з транслюванням зображення на екран автомагнітоли.

В комплекті: відеориєстратор, USB кабель, інструкція ( англійською ) та коробка.

Схожі оголошення

Ipod 30gb 850

Shafa.ua Україна
Тип: MP3-плеєри Об'єм вбудованої пам'яті: 32 ГБ Повністю справний. Комплект юсб кабель

Lenovo 700

Shafa.ua Київ, Україна
Виробник: Lenovo Основна камера: 5 - 8 Мп Фронтальна камера: До 5 Мп Тип пам'яті: DDR3L ОС: Android Об'єм оперативної пам'яті: 2 ГБ Тип екрану: Матовий Задня кришка. Lenovo В хорошому стані
Shafa.ua Кропивницький, Кіровоградська область, Україна
Відеореєстратор автомобільний USB/прикурювач, нічний режим камера в салон + парктронік, мікрофон Автомобільний відеореєстратор із камерою заднього виду в комплекті записує відео та знімає навіть у темну пору доби. Реєстрато підтримує карти пам'яті 32 гігабайти (не входить у комплект), присутній ...