США Комплекс для підтримки суглобів Schiff Move Free Ultra Triple 2000

OLX Тернопіль, Тернопільська область, Україна

ОЛХ-доставкою не працюю!
Лише оплата на карту Приват/Моно або накладним платежем на Новій пошті при отриманні. Укрпоштою доставка при повній передоплаті.

Schiff Move Free Ultra Triple Action

75 капсул ( по 1 в день)

Комплекс потрійного впливу сприяє підтримці здоров'я суглобів, кісток та хрящових тканин.

У складі комплексу - неденатурований колаген другого типу, гіалуронова кислота та бор.

Клінічно протестована формула покращує мобільність, гнучкість і комфорт рухомим тканинам суглобів.

Як це працює:

Move Free Ultra Triple Action стимулює загальне, хрящове та кісткове здоров'я всього за одну крихітну таблетку на день для більшої свободи пересування.

Колаген типу II

Допомагає зберігати та підтримувати хрящі, використовуючи ту ж протеїнову рідину, що можна знайти і у здоровому хрящі. Цей унікальний інгредієнт працює з імунною системою, щоб допомогти зберегти хрящ.

Гіалуронова кислота (HA)

Гіалуронова кислота - це та сама молекула, що природним чином знаходиться в здоровій рідині в суглобах. Вона підтримує змащування та плавний рух суглобів. У міру того, як ми стаємо старшими, наші рівні HA мають тенденцію до зниження.

Бор

Допомагає підтримувати здорові кістки, контролюючи рівні вітаміну D, кальцію та магнію. Оскільки суглоби одержують необхідні поживні речовини через їхні прилеглі кістки, здорові кістки є ключовим фактором для здорових суглобів.

Легкі для прийому таблетки: ми знаємо, що щоденне прийняття великих таблеток може стати проблемою. З Move Free Ultra Triple Action вам просто потрібно приймати 1 таблетку на день замість 2 великих таблеток Glucosamine Chondroitin.

Спосіб прийому: Дорослим слід приймати одну (1) таблетку щодня.

Попередження: Зберігати у недоступному для дітей місці.

Не використовувати вагітним і жінкам, що годують груддю. При прийомі ліків за рецептом проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Не підходить особам віком до 18 років.

Зберігати у сухому прохолодному місці із щільно закритою кришкою.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
💥Підтримка опорно-рухового апарату 💥Допомагає зберігати міцність кісток 💥Підтримує імунну систему 💊Рекомендації із застосування Приймати по 1 капс. щодня під час їди. Ранок
Shafa.ua Україна
Відправлю в день замовлення. Нова пошта, Укрпошта, Meest. California Gold Nutrition, CollagenUP, морський гідролізований колаген, гіалуронова кислота й вітамін С, без додатків, 206 г Удосконалена підтримка здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток. Пептиди морського колагену (гідролізований ...