Випрямлювач для волосся 3в1 hair straightener 3in1 565

IZI.ua (іЗі) Київ, Україна

Опис

Випрямлювач для волосся 3в1 Hair Straightener 3in1

Випрямлювач ідеально підходить для сухого, а також вологого волосся, ця щітка для сушіння волосся надає вашому волоссю гладкий, шовковистий, природний блискучий вигляд, запечатуючи кутикули для волосся. Ви можете вирішити проблеми з кількома плойками, бігуді і розчіски з однією функцією.

Швидка регульована температура нагріву рівень багатошагової температури на ЖК-дисплеї можна вільно регулювати (250 ℉-470 ℉).

Керамічне покриття захищає ваше волосся. З рівномірним розподілом тепла, яке швидко проникає у волосся зсередини для меншого пошкодження. 3D плаваюча шина може легко поєднуватися з вашим волоссям, зменшує витягування волосся і може регулюватися відповідно до об'єму волосся.

Випрямлювач оснащений обертовим шнуром харчування, він може запобігти скручуванню і гнучкому обертанню, скручуванню або випрямленню волосся.

Hair3

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Опис Випрямлювач для волосся 3в1 Hair Straightener 3in1 Випрямлювач ідеально підходить для сухого, а також вологого волосся, ця щітка для сушіння волосся надає вашому волоссю гладкий, шовковистий, природний блискучий вигляд, запечатуючи кутикули для волосся. Ви можете вирішити проблеми з кількома ...
Shafa.ua Миколаїв, Миколаївська область, Україна
АКЦИЯ плойка! Отличное качество! Осталось 18шт
Shafa.ua Миколаїв, Миколаївська область, Україна
Плойка работает, но требует замены кабеля
IZI.ua (іЗі) Одеса, Одеська область, Україна
Випрямляч ідеально підходить для сухого, а також вологого волосся, ця щітка для сушіння волосся надає вашому волоссю гладкий, шовковистий, природний блискучий вигляд, запечатуючи кутикули для волосся. Ви можете вирішити проблеми з кількома плойками, бігуді та гребінці з однією функцією. Швидка ...