Двохкімнатна квартира, гараж, кладова, територія у м. Дрогобич! 32500 $

OLX Дрогобич, Львівська область, Україна

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!!

Продаж 2 кімнатної квартири приватного типу м. Дрогобич, вул. 22 Січня (центр міста), закритий двір, гараж, сарай, ділянка.
Загальна площа - 67.3 м2, дві великі кімнати - 20,5м2 та 20,6м2, просторна кухня 13,7 м2, сан.вузол - роздільний, в ванні плитка, змінена сантехніка, автономне газове оплення (сучасний котел, який крім опалення використовується для підігріву води для ванної кімнати). Встановлено сучасний камін, яким можливо обігрівати квартиру без використання котла. Є зручний підвал 11,6 м2 (вхід з квартири).
Квартира розташована у польському двохповерховому будинку типу особняк. Будинок на 3 квартири.
Облаштовано окремий вхід та заїзд для машини. У володінні власника квартири гараж для автомобіля, кладова, паркомісце, грядка, сад, можливо облаштувати зону барбекю.

Інфраструктура: неподалік центр міста, автостанція , магазини, маркети ( АТБ та інш.), поліклініка, лікарня, школи, дит.садок.

Ціна - 32 500 у.о.

Є ПОПИТ НА ОРЕНДУ!

Схожі оголошення
BON.ua (Бесплатка) Бровари, Київська область, Україна
Здається на довгий час частина будинку з окремим входом в м.Бровари, вул. Відродження. Дві спальні, велика кухня-студія. Ванна кімната. Паркомісце у дворі. Опалення та підігрів води газовим котлом. Для родини. Без тварин. 10000грн/міс. Передплата за два місяці. Комунальні (невеликі) сплачуються ...
BON.ua (Бесплатка) Київ, Україна
Без комісії! Пропонуємо до продажу 2 кімнатну квартиру в Оболонському районі, Вишгородський масив, вул. Дубровицька 5. Квартира одностороння, вікна у двір. Розташована на 6/9 поверсі, чешка, кімнати роздільні, загальна площа 47 квадратів, кімнати 20 і 11 метрів, кухня 7 метрів. Є великий балкон, не ...