Аккумулятор 12 V 20Ah. Green cell. Польща. 1499

OLX Чернігів, Чернігівська область, Україна

В наявності 2 шт.

Акумулятор AGM Green Cell 12V 20Ah
Найбільш важливі особливості:
Максимальна безпека використання завдяки герметичній конструкції.
Надійність роботи - стійкість до вібрацій, робота в будь-якому положенні, широкому діапазоні температур при збереженні високої продуктивності.
Робота акумулятора, що повністю не обслуговується, протягом тривалого часу - термін служби більше 5 років.
Ідеальне рішення для буферної та циклічної роботи, широкий спектр застосування: напр. ДБЖ, електричні іграшки, системи сигналізації, системи моніторингу та портативні пристрої.

Акумулятори AGM призначені для роботи навіть у найекстремальніших умовах. Скляні волокна, що використовуються, роблять рідину щільно закритою в корпусі, що дозволяє використовувати акумулятор в будь-якому положенні, не побоюючись розплескати вміст. Це особливо важливо у випадку іграшок з електроприводом, які зазнають різних видів ударів. Завдяки цьому акумулятори AGM Green Cell повністю безпечні для користувачів.
Акумулятори, виконані за технологією AGM, створені для забезпечення максимально можливої ​​безпеки під час використання. Вбудовані спеціальні скляні волокна забезпечують повну герметичність акумуляторів, що виявляється у багаторазових зарядках та розрядах акумулятора без побоювання втрати його параметрів. Завдяки функції саморегулювання (клапани VRLA) AGM забезпечують до 5 років без обслуговування. Підвищує безпеку роботи пристрою незалежно від положення акумулятора.
Акумулятори Green Cell AGM мають дуже широкий спектр застосування. Вони можуть використовуватися як для циклічної, так і для буферної роботи.

Буферна робота дозволяє акумулятору виконувати функцію аварійного живлення підключеного пристрою. Акумулятор, підключений до системи живлення, забезпечує додаткове живлення в разі виходу з ладу основного джерела живлення. Вони використовуються таким чином, в:

системи сигналізації,
системи моніторингу,
протипожежні системи,
ДБЖ,
касові апарати,
аварійне освітлення,
човни.
Циклічне використання акумулятора полягає у використанні його як самостійного джерела енергії. AGM цього типу підготовлені до дуже частої зарядки та розрядки. Таким чином, вони використовуються, серед іншого, у:

інвалідні візки,
візки для гольфу,
очисні машини
фотоелектричні установки,
електричні іграшки,
вимірювальні прилади,
телефонні станції,
косарки.

Виробник: Green Cell
Тип: VRLA AGM
Напруга: 12В
Ємність: 20Ah
Термін служби: більше 5 років експлуатації
Клема: гвинт M5 (F3)
Висота: 167 мм
Ширина: 77 мм
Довжина: 181 мм
Загальна висота (з роз'ємами): 167 мм
Вага: 5,2 кг
Ємність (40 °C): 102%
Ємність (25 °C): 100%
Ємність (0 °C): 85%
Ємність (-15 °C): 65%
Плаваючий заряд: 13,5 - 13,8 В (-20 мВ/C)
Циклічний заряд: 14,5 - 14,9 В (-30 мВ/C)
Саморозряд: 2% на місяць (при 25°C)
Внутрішній опір: ≤16,2 мОм (при 25°C)
Максимальний зарядний струм: 6 А
Код товару: AGM10
Комплект: Болти+гайки

Схожі оголошення