Терміново продається автомобіль Citroёn C3 Pluriel (кабриолет)! 4000 $

BON.ua (Бесплатка) Київ, Україна

Терміново продається автомобіль Citroёn C3 Pluriel (кабріолет)!
Новорічна пропозиція, ціну знижено - $ 4 000!
Машина 2008 року випуску с загальним пробігом 114 300 км. Колір - жовтогарячий (помаранчевий). Ситроен яскраво виглядає на дорозі і не менш яскраво рухається (дуже шустрий автомобіль) завдяки не великий масі авто і потужному двигуну об'ємом 1,6 л, який видає 109 к.с., та роботизованій коробці передач з можливістю ручного керування (підрульові перемикачі). Автомобіль має кузов-трансформер. Може бути кабріолетом (зсувний дах) або міні-пікапом (бічні стійки кузова демонтуються разом зі складним дахом). Салон автомобіля шкіряний з елементами тюнінгу. Є клімат-контроль/кондиціонер та штатну аудіосистема. Багажник автомобіля не великий, але візуально мішок картоплі туди влізе точно. Бак автомобіля вміщує 40 л бензину, який витрачається зі швидкістю 6-8 л на 100 км шляху в залежності від швидкості та умов руху.
Автомобіль вже на зимовій гумі, яка має відмінну глибину протектора.
Автомобіль укомплектовано стандартним шанцевим набором - докатка, домкрат, буксирний палець. Акумулятор відносно новий.
Загалом автомобіль цікавий та знаходиться у нормальному технічному стані - сів та поїхав. Звісно є сліди експлуатації по кузову та маленькі технічні огріхи, які загалом не впливають на безпеку та експлуатацію автомобіля - все можна виправити за відносно невеликі гроші.
Новорічна пропозиція - ціна за автомобіль USD 4 000. Торг присутній, але мінімальний.
Автомобіль продається з повним переоформленням на нового власника за рахунок покупця. Обмін, продаж за довіреністю, кредит, оплата частинами, продаж з частковою оплатою картоплею/салом - не цікавить від слова "зовсім".
Дзвінки приймаються з 9 ранку до 20 вечора.

Схожі оголошення
BON.ua (Бесплатка) Луцьк, Волинська область, Україна
Автомобіль у доброму і робочому стані, не потребує ремонту з новим акумулятором, додатковою сезонною резиною з повним комплектом сервісу (компютер, кондиціонер, радіо і т.п
BON.ua (Бесплатка) Україна
Автомобіль в гарному стані вкладиші ніяких не потребує сів поїхав машина знаходиться за кордоном пригон під замовлення клієнта