Чохол для samsung galaxy a72 likgus camera protect червоний 225

IZI.ua (іЗі) Краматорськ, Донецька область, Україна

Чохол LikGus для Samsung Galaxy A72 сподобається тим, хто шукає компактний протиударний бампер, що зберігає впізнаваний дизайн. Його фішка в об'єднанні матеріалів. Ззаду прозорий пластик із матовою поверхнею, через яку видно яблуко. З боків м'який, приємний на дотик силікон. Що важливо, аксесуар чудово лежить у руці та не заважає клеїнню захисного скла.
Чохол для Samsung Galaxy A72 (A725) LikGus Case Maxshield — найпрактичніший?
Так, це так. Фактично кейс поєднує в собі переваги силіконових накладок і жорстких протиударних чохлів. Перераховуємо всі "фішки" новинки:
Чудовий захист від ударів. Виробник гарантує захист у разі падіння з висоти людського зросту на боковини або задню кришку без видимих пошкоджень. З наклеєним склом це правило поширюється й на фронтальну поверхню.
Він легко знімається, і також просто надівається. Більше не потрібно обламувати нігті та піддягати банківською картою мобільний, щоб протерти пил усередині.
Захист екрана. М'який бортик виступає вище поверхні дисплея. Запивши екраном вниз, телефон завжди приземляється на чохол.
Практично не забруднюється й не покривається відбитками пальців. Шорсткий полімер задньої кришки та TPU з боків мають фактуру стійку до забруднення, але за потреби легко чистяться вологою серветкою.
Не вивертають кишені. Ланцюговий матеріал тільки з боків, а отже, витягаючи ґаджет із кишень штанів, ви не зачепитеся за тканину.
Незвичайний вигляд має.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Чохол LikGus для Samsung Galaxy A72 сподобається тим, хто шукає компактний протиударний бампер, що зберігає впізнаваний дизайн. Його фішка в об'єднанні матеріалів. Ззаду прозорий пластик із матовою поверхнею, через яку видно яблуко. З боків м'який, приємний на дотик силікон. Що важливо, аксесуар ...