Клейова пастка з атрактантом для знищення тарганів 25

IZI.ua (іЗі) Дніпро, Дніпропетровська область, Україна

Клейова пастка «ТАР-ГАН» призначена для механічного знищення тарганів та інших комах, що повзають, в житлових та господарських приміщеннях.

Клейова пастка «ТАР-ГАН» нетоксична, не містить отруйних речовин, абсолютно нешкідлива для людей та свійських тварин.

Пастка складається з картонної основи, виконаної у вигляді «будиночка», всередині якого знаходиться клейова поверхня та приманка-атрактант.

Для приманювання тарганів на клейову поверхню використовується атрактант (приманка), виготовлений з пресованої у вигляді таблетки суміші різних харчових продуктів (шоколад, цукор, борошно, риба і т.д.). Атрактант не містить отруйних речовин.

Для встановлення пастки - вийміть її з пакета, зігніть по перфораціям, зніміть паперовий шар з клейової поверхні, замкніть замок пастки (схема та опис використання знаходиться на лицьовій частині пастки).

Помістіть зібрану пастку в місцях найбільшої концентрації тарганів (біля плінтусів, під батареями, під раковиною, ванною, в кухонних меблях і т.д.)
Площа дії пастки становить 15-25 кв.м. Для досягнення кращого результату, рекомендується використовувати кілька пасток одночасно, з розрахунку одна пастка на 10-15 м.кв.

Пастку влаштовано так, що спійманих комах не видно. Періодично оглядайте пастку і у випадку, якщо протягом 2-3 днів не було впіймано жодного шкідника, перенесіть пастку в інше місце.

Термін зберігання пастки до 31.12.2024. Пастка працездатна протягом 90 днів з моменту зняття захисної плівки з клейової поверхні. Заповнену пастку утилізуйте з побутовим сміттям.

Клейова пастка для тарганів «ТАР-ГАН» виготовлена ​​в Україні на підставі ТУ У 20.2-25514214-001:2014 та погоджено МОЗ України - Висновок санітарно-гігієнічної експертизи № 05.03.02-07/38892

Мінімальна кількість замовлення – 5шт.
Для оптових покупців існує гнучка система знижок.
Можливий як готівковий, так і безготівковий розрахунок.
Доставка по Україні транспортною компанією "Нова Пошта"

Схожі оголошення

Раковина 5500

IZI.ua (іЗі) Київ, Україна
Раковина з натурального каменю, робимо також під замовлення