7-к будинок Вишгородський, Лебедівка, 950000 $ 950000 $

BON.ua (Бесплатка) Вишгород, Київська область, Україна

Київська обл., Вишгородський р-н, Лебедівка
Поряд з акваторією Київського моря до вашої уваги пропонується цікавий обєкт за своєю органомікою та з власним БОМБОСХОВИЩЕМ (4 виходи, товщина бетону стін та стелі 40 см).

Це котедж 650 квадратних метрів у закритому містечку, що охороняється цілодобово, вїзд на територію тільки для мешканців з виходом на канал. Концепція міста передбачає безпеку та відкриту територію для всіх резидентів.

Ліс на ділянці, є місце для прогулянок, ресторан, басейн, волейбольний та дитячий майданчик, свій пляж та ресторан на закритій території.

650 кв.м площі опалюються за допомогою сучасного газового котла, система автономного енергозабезпечення, яка дає можливість працювати котлу, Wi-Fi, освітленню та домашнім приладам. Обігрів будинку передбачає розведення водяної підлоги по нульовому, першому та другому поверхам. Система електрики передбачає електричну шафу фірми Шнайдер (Німеччина), систему незалежного кондиціювання та вентиляції.

0-й поверх розділений на 2 частини - перша технічна, складська, територія безпеки (власне БОМБОСХОВИЩЕ) - товщина бетону стін та стелі 40 см, 4 виходи, система вентиляції, бронедвері. Друга частина - для відпочинку та приємного проведення часу - сауна, санвузол і душ, гостьова кімната та зона релаксу з мякими диванами біля каміна та видом на ліс.

Планування 1-го поверху передбачає комфортну open-space зону - кухню, їдальню, вітальню з другим світлом (висота стелі 7 метрів) з виходом на терасу вздовж внутрішнього фасаду будинку, гостьову спальню або кабінет, гараж, чорнову кухню, гардеробну, гостьовий санвузол. та технічне приміщення.

На 2-му поверсі знаходяться три ізольовані спальні з гардеробними та своїми санвузлами. З вікон майстер спальні відкривається панорамний вид на ліс з виходом на зовнішню терасу другого поверху.

Ремонт виконаний з якісних та екологічних матеріалів, криша та фасад утеплені мінватою, фундамент утеплений 150 мм матеріалом, зроблено систему відведення води та на ...

Схожі оголошення
BON.ua (Бесплатка) Одеса, Одеська область, Україна
Продається елітний будинок vip. рівня. Знаходиться в закритому містечку, що охороняється. Площа ділянки 10соток. 5 кімнат, 4 поверхи. загальна площа 600 кв. житловий 250 м кв, кухня 50 м кв. рік будівництва 2020 року. будинок з ремонтом На цокольному поверсі-кінотеатр, котельня-пральня, сауна-басейн ...
BON.ua (Бесплатка) Київ, Україна
Вашій увазі пропонується просторе та комфортне житло 144м2 . На першому поверсі розташована кухня-вітальня та гостьовий санвузол. На другому поверсі 4 спальні, два санвузли та дві гардеробні. Враховуючи вільне планування, є можливість втілити всі свої мрії та можливості. Здача будинку влітку 2024р ...