5-к будинок Бучанський, Гореничі, 540000 $ 540000 $

BON.ua (Бесплатка) Гореничі, Київська область, Україна

Котедж, Дім Гореничі! 328 кв.м. З дорогим, якісним, новим ремонтом!
С. Гореничі напроти с. Парковки від Києва 12км. Великий Дім 2022р, Розташований в престижному, живописного мікрорайону на вулиці Мрія., ділянка 12 соток, яка розташована на пагорбі, за рахунок чого відкривається гарний панорамний вид на ліси, будинки в Києві та телевежу! У будинку 4 спальні від 20кв.м., велика кухня-вітальня 65кв.м, два с/в, технічні кімнати та вбиральні. Тераса на першому поверсi 30 кв.м. та на іншому 70 кв.м. з панорамним видом, огороджена склом Тріплекс (броньоване). У будинку залишається все, окрім роялю.
Панорамні, вікна, двоповерхові вертажі Rehau зі спліт системою, гартовані, антистатичні, енергозберігаючі. Зроблено якісний, дорогий ремонт, меблі та техніка преміальних торгових марок таких як: Bosch, два телевізори Sony із зображенням 8К, двостулковий холодильник Samsung із вбудованим телевізором. Встановлено пять кондиціонерів Mitsubishi, меблі Cattelan Italia. Стільниця, стіл, камін, поверхні біля с/в де встановлені умивальники, зроблені з каміння Кварцит (Ізраїль), який за своїми характеристиками набагато якісніший за мрамор. Сантехніка "Imprese", плитка: Італія, Іспанія, Бельгія. Встановлено систему очищення води, електрокотел. Вимикачі Schneider (Німеччина). Майже на кожну резетку виведено свій тумблер на електрощиток. Генератор на 33 кв. Заведено оптоволоконний інтернет. Висота потіл 3.20см.
Фундамент котеджу монолітний: монолітна плита підлоги та стіни з газоблоку товщиною 400мм, внутрішні з керамічного кирпича. Фасад будинку утеплений пінополістіролом, облицьований керамічною плиткою та фасадною штукатуркою. Зроблено гідроізоляцію, шумоізоляцію стін. Криша: плоска, монолітна система 200 мм, утеплена мінеральною ватою 200мм, зроблений гідробарєр, паробарєр, покрівельний матеріал-ПВХ мембрана.
Біля будинку заведено 25 кв. електрики. Свердловина 75м. Септик Біо система автономної каналізації, яка не потребує очищення.
Інфраструктура: У районі 500м. "АТБ" ...

Схожі оголошення

Bosch tat6101 500

Shafa.ua Україна
Виробник: BOSCH Тостер Bosch не був в експлуатації