Світлодіодна фара Lider 75W з ДХО і Поворотом (4077) 1120

IZI.ua (іЗі) Харківська область, Україна

Універсальна світлодіодна фара Lider 01-75W-Y побудована на нових над'яскравих чіпах, розроблених для автомобільної промисловості.

Фари мають чітку світло-тіньову кордон і не сліплять зустрічних водіїв, що дозволяє використовувати їх в якості фар ближнього світла і протитуманних фар. Завдяки спеціальним 6D лінзам, вдалося домогтися максимально правильного розподілу світлового потоку. Особливістю фар є режим денних ходових вогнів (ДХО, DRL) у верхній секції і повторювач повороту у нижній секції фари.

Корпус відлитий з високоякісного алюмінієвого сплаву під високим тиском, пофарбований порошковою фарбою, він же виконує роль пасивного радіатора для відводу тепла від чіпів. Led фара не боїться вібрацій, пило - і водонепроникна, ударостійка, клас захисту IP67. З допомогою кріплення, що йде в комплекті, Ви зможете надійно закріпити і відрегулювати фару.

Вид-Додаткові фари

Корпус-Чорний
Матеріал корпусу-Алюміній, литий під тиском
Висота-108 мм Глибина-80 мм Ширина-170 мм
Тип лампи-LED
Потужність лампи-75 Вт

Додаткові характеристики-Чітка світло-тіньова кордон.
Режим ДХО і повороту.
Комплектація-Фара - 1 шт;
Комплект для кріплення

Схожі оголошення
IZI.ua (іЗі) Харківська область, Україна
Універсальна світлодіодна фара Lider 04-60W побудована на нових над'яскравих чіпах, розроблених для автомобільної промисловості. Фари мають чітку світло-тіньову кордон і не сліплять зустрічних водіїв, що дозволяє використовувати їх в якості фар ближнього світла і протитуманних фар. Завдяки ...

Фара 1250

Shafa.ua Україна
Тип: Передні фари Лед фара для ВАЗ 2103_06
IZI.ua (іЗі) Харківська область, Україна
Фара лінзова протитуманна S 64 mm 2.5" алюмінієвий корпус (к-т 2 шт) 3840 Універсальні світлодіодні лінзові фари Лідер M 2.5" 64 мм Джерелом світла слугує COB матриця нового розроблення. Особливістю фар є режим денних ходових вогнів (DRL). Корпус фари виготовлений з алюмінієвого сплаву з високою ...