Вбудований блок живлення super mini type-c і підставка pd повербанк павербанк зі... 630

Shafa.ua Тернопіль, Тернопільська область, Україна

Вбудований блок живлення Super Mini Type-C і підставка PD

- 【Швидке заряджання від розетки】кабель не потрібен, мініблок живлення з двостороннім вилком USB-C, швидке заряджання до 20 Вт для телефонів, заряджання для вас Samsung до 60% вимагає всього 30 хвилин. підтримка швидкого введення та виведення PD і QC 3.0. Ідеальний портативний зарядний пристрій для пристроїв USB C. (Примітка: цей блок живлення призначений тільки для пристроїв USB C, а не для iPhone)
- 【Супер мини и милое】 Ультрамиле портативний зарядний пристрій розміром лише 3,07 * 1, 44 * 1,07 дюйма та вагою 3,7 унції, яке можна легко покласти в кишеню або сумочку, виходячи на вулицю. крутий і модний зовнішній акумулятор із блискучою поверхнею. найкращий вибір для подарунків.
- 【Вбудований кабель і металева підставка】Портативний зарядний пристрій із вбудованим кабелем USB C, ви можете безпосередньо заряджати свої пристрої USB C, без потреби в додатковому кабелі, також обладнано регульованою металевою підставкою, ви можете розміщувати телефони горизонтально або горизонтально або вертикальний кут, насолоджуйтеся відео
- 【 Два способи заряджання. Акумуляторний блок живлення з подвійним входом USB C, роз'ємом USB C і портом Type-C, обидва входи підтримують швидке перезаряджання до 18 Вт, з адаптером живлення 9 В/2 А для повного заряджання потрібно лише 1,5 години або живлення 5 В/2 А. Повне перезаряджання адаптера становить 3 години. (адаптер не входить до комплекту, порт type-c тільки для введення)
- 【Ємність 5000 мА·год і широка сумісність】Невеликий акумулятор ємністю 5000 мА·год, підтримує швидке заряджання для зарядних пристроїв Galaxy S8 приблизно 1,0, Samsung S21 приблизно 0,6 зарядних пристроїв, Samsung A51 приблизно 0,6 зарядних пристроїв, Redmi Note 10 приблизно 0,5 зарядних пристроїв, сумісний майже з усіма USB-C зарядними пристроями пристрою.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Виробник: Samsung Тип аксесуара: Чохли Торг Чохол для Samsung Galaxy S8 супер якісний, абсольтно новий