Пульт для MAG 255 з навчальним блоком для TV (00118) 128

IZI.ua (іЗі) Новоград-волинський, Житомирська область, Україна

Опис Пульт для MAG 255 з навчальним блоком для TV

Якісний пульт  MAG 255 — це пульт нового зразка для всієї лінійки IPTV-приставок MAG (Укртеліком), AURA і стане гідною заміною Вашому поломаному або загубленому пульту.

Сумісний з такими моделями:

AURA:
HD
HD+USB
HD+USB+WI-FI

MAG:
INTERCROSS MAG 200
MAG245
MAG250
MAG250 micro
MAG254
MAG254 micro
MAG255
MAG257
MAG260
MAG265
MAG270
MAG275
УКРТЕЛЕКОМ: MAG255

Цей пульт має навчальний блок, який  після настроювання/навчання дає змогу керувати основними функціями Вашого телевізора (ввімкнення/вимкнення — POWER, вимкнення звуку — MUTE, регулювання гучності VOL+/VOL-, і вибір  джерела відтворення сигналу  -TV/AV).
Для навчання пульта MAG необхідно на пульті натиснути та утримувати впродовж 5 секунд кнопку SET і A/V одночасно. Індикатор почне  швидко кліпати, після чого загориться й горітиме яскраво червоним кольором.  Для навчання кнопки POWER на пульті MAG необхідно натиснути  цю кнопку, індикатор почне повільно кліпати (це означає, що кнопка готова до навчання), після чого потрібно натиснути відповідну кнопку на пульті від телевізора (перешкодно поєднавши пульт від телевізора з пультом MAG 255 інфрачервоними портами).  Індикатор загориться, після чого швидко кліпне тричі, і знову загориться, це означає, що код від телевізійного пульта рахований і коректно записаний на пульт MAG. Цю процедуру потрібно послідовно повторити для всіх інших кнопок навчального блока.  Після послідовного навчання всіх кнопок, потрібно натиснути кнопку SETUP. Індикатор згасне, це означає, що пульт навчений і готовий до використання.

Важливо! У процесі навчання пульт MAG і пульт від телевізора мають бути чітко один напроти одного на відстані  2-3 сантиметри.

Пульт для MAG 255 з навчальним блоком для TV Ви можете купити з доставкою в інші міста. Відправимо будь-якою зручною службою кур'єрської доставки — Нова Пошта, Justin, Укрпошта, Делівері, Meest Express, ІН Тайм та інші. Оплата безготівковий розрахунок, Платієм під час отримання, на карту банку або онлайн.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
новий жіночий розовий гаманець з кожзам, розмір 20*11см Доставка: Justin, Нова пошта, Укрпошта, Meest Express
Shafa.ua Україна
новий відправляю укрпоштою або новою поштою після повної оплати на карту або через кнопку 'купити
IZI.ua (іЗі) Житомир, Житомирська область, Україна
main AV 17MB65S-3 Робочий перевірений. Відправлю Новою поштою, Укрпоштою, Justin
Shafa.ua Україна
нові кульчики фірми Xuping, медичний сплав, камінчик фіаніти, довжина 10,5 см Доставка: Justin, Нова пошта, Укрпошта, Meest Express