Birkenstock gizeh leather в'єтнамки шльопанці сланці шкіряні. ... 1899

IZI.ua (іЗі) Калуш, Івано-франківська область, Україна

В'єтнамки шльопанці сланці жіночі / чоловічі шкіряні Birkenstock Gizeh Leather.
Оригінал!
В ідеальному стані. Стан нових.
Сандалі від Birkenstock пропонують винятковий комфорт у поєднанні з модним дизайном. Створені німецькою фірмою Birkenstock в'єтнамки Gizeh ідеально підходять для повсякденного носіння.
Верх виконаний з натуральної шкіри. Шкіряна устілка. Підошва з коркового матеріалу підлаштовується під форму стопи і дає додаткову підтримку. Просторе місце для пальців і поглиблення під п'яту. Легка, проміжна підошва EVA пом'якшує і поглинає ударне навантаження. Шльопанці з анатомічною устілкою дуже добре підтримують стопу і дають відчуття комфорту. На ремінцях металева пряжка, за допомогою якої можна регулювати об'єм взуття.
Довжина по устілці 26 см.
Зроблені в Німеччині.

BIRKENSTOCK - це яскравий fashion тренд у світі моди, який являє собою оптимальне поєднання здоров'я, якості, екологічності та стилю унісекс. Взуття Birkenstock є одним з найбільш впізнаваних, завдяки особливому дизайну підошви з прогумованого коркового матеріалу і аскетичному декору.

Звертайтеся: Нуль 98 25 70 926.

5f42

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Шльопанці сланці жіночі чоловічі шкіряні Crane в стилі Birkenstock. Оригінал! Унісекс. В ідеальному стані. Нові. У розділі б/у тільки тому, що без коробки. Сандалі Crane пропонують винятковий комфорт у поєднанні з модним дизайном. Вони ідеально підходять для повсякденного носіння. Верх виконаний з ...
IZI.ua (іЗі) Калуш, Івано-франківська область, Україна
Сабо клоги шльопанці дитячі Birkenstock Disney Mickey Mouse Boston Clog. Оригінал! В ідеальному стані. Нові. У розділі б/в тільки тому, що без коробки. Сандалі від Birkenstock пропонують винятковий комфорт у поєднанні з модним дизайном. Створені німецькою фірмою Birkenstock в'єтнамки Boston ідеально ...