Бальзам для губ 45

Shafa.ua Тальне, Черкаська область, Україна

Солодкі поцілунки з ароматом жуйки!Зволожуючий бальзам для губ MERMADE Bubble Gum з ароматом жуйки миттєво насичує шкіру необхідною вологою, пом'якшує навіть обвітрені губи та сприяє заживленню дрібних ранок. Користуйся бальзамом щодня для догляду за красою губ або використовуй його як основу під помаду.
ЩО ВСЕРЕДИНІ? Масло Ши — містить вітаміни А та Е, що заповільнюють старіння шкіри. Кокосова олія — прискорює регенерацію та підтримує еластичність.
Персикова олія — пом’якшує та зволожує шкіру. Без оригінальної упаковки. За додатковими фото пишіть в особисті повідомлення:)

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Сяючий бальзам для губ Mermade Champagne Новий, відкривала тільки картонну упаковку для фото Особливості сяючого бальзаму для губ Champagne від бренда Mermade: - не має пігментації і додає губам лише легке, приємне сяйво; - легка консистенція легко наноситься на поверхню губ і не розтікатися ...
Shafa.ua Миколаїв, Миколаївська область, Україна
Сяючий бальзам для губ MERMADE Magic Unicorn з ароматом зефіру миттєво насичує шкіру необхідною вологою, пом'якшує навіть обвітрені губи та сприяє заживленню дрібних ранок. Трохи натуральної міки у складі надсть ефект запаморочливого сяйва. ЩО ВСЕРЕДИНІ? Масло Ши — містить вітаміни А та Е, що ...