Білі бездротові навушники BlueElement Pop Bluetooth Headphones 550

IZI.ua (іЗі) Дрогобич, Львівська область, Україна

Сток, присутні легкі сліди використання.
Коробка може бути трохи потерта або надірвана, мати сліди наклейок, плям (від європейських поштових служб)

Стерео звук. Насолоджуйтесь своєю музикою в повній мірі з точним і високоякісним звуком. Аудіочіп, який використовується для цих навушників, забезпечує чудову якість звуку та ідеальну чіткість звуку. Технологія Bluetooth 5.0 із вбудованим декодером високої роздільної здатності забезпечує передачу аудіо в реальному часі без затримок. Баси були особливо покращені для кращого звуку. Для здійснення дзвінків на кожному навушнику є мікрофон.
Просте підключення та сенсорне керування. Підключити BE POP до смартфону ще ніколи не було так просто, це займає менше 30 секунд! Ці прості у використанні bluetooth-навушники особливо рекомендовані дітям і підліткам. Сенсорне управління навушниками дозволяє робити все: робити паузу, посилювати або зменшувати звук, підняти або покласти трубку. Ці навушники Bluetooth 5.0 також працюють із голосовим помічником смартфона, наприклад Siri.
Тривала самодостатність і універсальна сумісність. З бездротовими навушниками BE POP насолоджуйтеся 3 годинами безперервного відтворення. Завдяки зарядному футляру ви можете заряджати свої бездротові Bluetooth-навушники BE POP 3 рази на 9 годин використання. Чохол повністю заряджається лише за 2 години за допомогою кабелю micro USB, який входить у комплект. Технологія Bluetooth 5.0 забезпечує сумісність з усіма брендами Android, iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi тощо.
Ергономічний і зручний дизайн. Комфорт бездротових навушників BE POP був основою їхнього дизайну. Дійсно, багато bluetooth-навушники занадто великі і швидко псують вуха. BE POP тестували кілька місяців, щоб знайти найбільш оптимальний розмір для ваших вух. Ці bluetooth-навушники пропонують розмір, який ідеально підходить для дітей і підлітків, які хочуть слухати музику без болю у вухах.
У Blue Element ми прагнемо тестувати всі наші продукти, щоб забезпечити вам найкращу якість. Якщо продукт вам не підходить.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
бездротові навушники pro 6, Bluetooth, фіолетовий колір, у комплекті зарядне USB звук гарний