Електричний ручний міксер Liraip, 5 швидкостей + кнопка виймання 725

IZI.ua (іЗі) Івано-франківська область, Україна

Продам електричний ручний міксер Liraip, оновлений ручний міксер для випікання торта з яєчним кремом, 5 швидкостей + кнопка виймання та 4 аксесуари (синій). Стан - новий. Привезений з Європи.

За допомогою ручного міксера Liraip ви можете налаштувати цей кухонний міксер для будь-якого рецепту випічки. Завдяки 5 звичайним швидкостям він задовольнить усі ваші потреби в змішуванні.

Електричний ручний міксер Liraip нового покоління поставляється з оновленим двигуном, який набагато потужніший, ніж більшість традиційних ручних міксерів. Потужний двигун робить змішування різних видів інгредієнтів легким завданням для кухарів будь-якого рівня кваліфікації.

Електричний ручний міксер включає 4 аксесуари з нержавіючої сталі, 2 гачки для тіста та 2 збивачки. Після тривалого використання для приготування їжі чи випічки не з’явиться іржа та відпадіння.

Легка конструкція та ергономічна ручка, виготовлена ​​з довговічних матеріалів, призначена для надійного захоплення.

Схожі оголошення
Shafa.ua Львів, Львівська область, Україна
【ВИПІЧАННЯ З ЛЕГКОЮ】 - За допомогою ручного міксера Liraip ви можете налаштувати цей кухонний міксер для будь-якого рецепту випічки. Завдяки 5 звичайним швидкостям він задовольнить усі ваші потреби в змішуванні. 【ЕЛЕКТРИЧНИЙ РУЧНИЙ МІКСЕР НАДПОТУЖНОСТІ】 - Електричний ручний міксер Liraip нового ...
IZI.ua (іЗі) Житомирська область, Україна
Ручний блендер із потужним двигуном 1000 Вт із колекції Masterpro виготовлений із високоміцної нержавіючої сталі для змішування будь-яких страв за вашими рецептами