Палатка для дітей рожева - Справжній дитячий ігровий будиночок 849

BON.ua (Бесплатка) Яворів, Львівська область, Україна

Палатка для дітей рожева - Справжній дитячий ігровий будиночок

Характеристики та опис :

Дитячий домік

ВЕЛИКИЙ розмір будинку дозволяє декільком дітям перебувати в ньому одночасно або поміщати всередину багато талісманів, подушок чи інших аксесуарів, що забезпечує комфорт та задоволення від використання.
АТРАКТИВНИЙ З'ЯВИ - намет візуально цікавий; має шестикутну основу, має 6 вхідних отворів та пірамідний дах; іграшка має привабливий зовнішній вигляд; рожевий колір покриття та маленькі білі горошки надають естетичних цінностей.

МЕБЛІ - входи вкриті напівпрозорими світлими шторами, які ідеально поєднуються з рештою намету; краватки можна зав’язувати або драпірувати за допомогою декоративних стрічок; розчин, що використовується разом з бантами, додає шарму, а також урізноманітнює задоволення.

ЛЕГКА ВСТАНОВКА - намет характеризується неускладненим та швидким складанням; не вимагає технічного досвіду чи додаткових інструментів; легкий каркас методом «запірних» труб, що забезпечує ефективний та простий розподіл.

ТЕХНІКА - розміри (довжина / ширина / висота) 135/135 / 140см; вік 3+; Сертифікати CE, EN 71; вага 1,67 кг.
Технічні характеристики

колір: рожевий
матеріал: поліестер, пластик
вік: від 1.5 року
сертифікати: CE, EN71
розміри (довжина / ширина / висота): 135/135 / 140см
вага: 1,67 кг
Дитячий намет - це прекрасний спосіб для творчих та фантазійних розваг вдома та за його межами. Це стимулює уяву і дозволяє проводити час наодинці або в більшій групі, без вікових обмежень.

Матеріальний намет, безумовно, незамінний супутник під час дитячих сваволь. Він має шестикутну основу, має 6 вхідних отворів та дах у формі піраміди. Іграшка має привабливий зовнішній вигляд. Рожевий колір чохла та маленькі яскраві горошинки, безсумнівно, надають йому естетичної цінності. Заходь вкриті білими напівпрозорими шторами, які ідеально поєднуються з рештою намету. Гардінки можна зав'язувати або драпірувати різними способами за допомогою декоративних стрічок. Розчин, що використовується разом з бантами, додає чарівності та урізноманітнює задоволення.

Відправлення новою поштою (оплата при отриманні)

Вайбер / телеграм Назар: 0684502893

Для замовлення:

1) Прізвище, Ім'я
2) Номер телефону
3) Місто, область і відділення нової пошти

Схожі оголошення