Пульсоксиметр Wawech 750

OLX Івано-франківськ, Івано-франківська область, Україна

Бренд: Wawech
Колір: Синій
Кількість батарей:
Потрібні 2 батарейки ААА.
(В комплекті Немає!)
Товар привезений з Європи!

【Точний і надійний】
Пульсоксиметр Wawech відповідає професійним сертифікатам і може швидко й точно вимірювати насичення крові киснем (SpO2), частоту серцевих скорочень (PR) і PI (індекс перфузії). Він автоматично вимкнеться протягом 15 секунд.

【OLED і 6 напрямків】
Пульсоксиметр використовує OLED-екран, який є делікатнішим і чіткішим, ніж світлодіодний екран. Оксиметр має 5 рівнів налаштувань підсвічування для налаштування, які можна чітко бачити в будь-якому середовищі. І є 6 видів напрямків відображення екрана, ви можете регулювати за бажанням коротким натисканням, читання дуже зручно.

【Легкий і компактний】 Розмір нашого пульсоксиметра становить 63x36x39 мм, а вага нетто — 43 г. Він дуже легкий і його легко носити. Ви можете покласти його в кишеню або сумку, або використовувати прикріплений шнурок, щоб повісити оксиметр на шию або зап'ястя, щоб запобігти втраті, хороший помічник для здоров'я сім'ї.

【Попередження про звуковий сигнал】Просто вставте палець у датчик, зачекайте кілька секунд, щоб отримати дані. Включіть акумулятор 2*, ви можете почати використовувати його, коли отримаєте продукт. І ви можете самостійно встановити пікове значення SpO2, PR та PI. Коли виміряне значення виходить за межі цього діапазону, оксиметр подає звуковий сигнал і блимає, щоб нагадати вам, і ви також можете відрегулювати його, щоб вимкнути звук відповідно до ваших потреб.

【ЛЮБИТЕЛІ СПОРТУ/ЗДОРОВ’Я】Професійні вимірювачі насичення пальців підходять для всіх і можуть широко використовуватися для спортсменів, вагітних жінок, людей похилого віку, працівників, які давно втомилися, і навіть дітей, у будинках, офісах, спортивних майданчиках, на легкоатлетичних майданчиках та інших місцях.

Надзвичайно якісний товар, який допоможе підтримати стан вашого здоровʼя!

Також в продажі є різновид інших товарів!
Впевнений вам щось підійде!

Приємного перегляду та вдалої покупки!

Схожі оголошення