бездротовий сигналізатор нічного нетримання сечі DryEasy Plus 1200

OLX Бориспіль, Київська область, Україна

Як працює бездротовий сигналізатор нічного нетримання сечі DryEasy Plus?
Бездротовий сигналізатор нічного нетримання сечі DryEasy Plus — це пристрій, який використовується для навчання користувачів реагувати на повний сечовий міхур пробудженням. Він складається з датчика вологи з передавачем і приймачем. Датчик вологи, який має бути прикріплений до трусів користувача, запустить сигнал тривоги, щойно станеться нічне нетримання сечі. Потім користувач може прокинутися і скористатися туалетом. Такий процес може поступово змусити мозок реагувати на повідомлення від сечового міхура і зрештою подолати проблему нічного нетримання сечі.

Як налаштувати бездротову сигналізацію нічного нетримання сечі DryEasy Plus?
DryEasy плюс бездротова сигналізація нічного нетримання сечі
Функції бездротової сигналізації про нічне нетримання сечі DryEasy Plus
5 основних функцій
Регулювання гучності - DryEasy забезпечує 4-рівневий контроль гучності, який задовольняє різні потреби.

Звуки, які можна вибрати . DryEasy пропонує 6 звуків, які можна вибрати, щоб задовольнити уподобання користувачів і уникнути звикання до певного звуку.

Відтворення у випадковому порядку - деякі користувачі можуть не реагувати на сигнал тривоги через інерцію. Наша функція відтворення у випадковому порядку допомагає уникнути цього явища.

Різні режими роботи - Режими роботи включають звук і вібрацію, лише звук і лише вібрацію.

Працює з декількома приймачами - Додатковий приймач можна придбати для батьківської кімнати.

Без довгого дроту
Безпечний і зручний для носіння
Більше немає довгого дроту, як будильник, який можна носити.

Немає будильника, прикріпленого до верхньої частини руки чи піжами.
Сигналізація нічного нетримання сечі DryEasy Plus Синхронізація не потрібна
Легко налаштувати
Відсутність складного процесу синхронізації.

Просто вставте батарейки, і продукт готовий до використання.
Поради
Поради щодо використання сигналізаторів нічного нетримання сечі
1) Батьки відіграють важливу роль, особливо на початковому етапі лікування будильником, розбудивши вашу дитину, щойно спрацює будильник, тому їм рекомендується спати в одній кімнаті з дитиною протягом перших 2 тижнів використання будильника. Поступово дитина зможе самостійно реагувати на тривогу.

2) Важливе положення датчика. Для хлопчика було б краще прикріпити датчик до внутрішньої частини нижньої білизни, оскільки датчик може швидше виявляти сечу. Дівчатам датчик слід кріпити на промежині, тому що він найімовірніше промокне спочатку.

3) Нижня білизна має бути щільно прилягаючою до тіла, тому сеча буде виявлена ​​датчиком швидше. НЕ використовуйте вільні боксерські шорти.
Характеристики та деталі
Ефективний, безпечний і простий у використанні. Приймач можна поставити на тумбочку, а не підключати до дитини. Жодних довгих черг від піжами до трусиків, як у звичайних будильників.
Покращений затиск-перемикач надійно фіксує датчик на трусах. Надійний датчик виявляє першу краплю і сповіщає дитину, щойно вона потрапляє в ліжко. ​
6 звуків, які відповідають уподобанням користувача та не дозволяють комусь звикнути до певного звуку. Ви можете вибрати один звук або відтворити 6 звуків випадковим чином.
4-рівневий цифровий регулятор гучності для різних потреб.
3 режими роботи: тільки звук, тільки вібрація, звук і вібрація.

Схожі оголошення