Глюкоза, Декстроза (виноградний цукор) мішок 25 кг.ціна 1250 грн 80

OLX Харків, Харківська область, Україна

Глюкоза – це моносахарид рослинного походження, який одержують шляхом ферментативного гідролізу кукурудзяного крохмалю (без генетичних маніпуляцій, без ГМО).
За підсолоджування глюкоза еквівалентна 75% сахарози.

Ціна;
1 кг і більше - 80.00 грн/кг
25 кг і більше - 50.00 грн/кг
100 кг і більше -47.00 грн/кг

Відправка:
Нова пошта, Укрпошта, Делівері та інші.Також можливій самовивіз із нашого складу м.Харків

Оплата:
OLX доставка, повна або часткова передоплата, післяплата (наложка).безготівковий розрахунок ПДВ

Наявність;
Є у наявності на складі у м.Харків, можете замовляти

На вигляд глюкоза – це гігроскопічний білий кристалічний порошок. Запах нейтральний, смак солодкуватий. Цей популярний підсолоджувач та джерело енергії містить одну молекулу води. У медицині глюкоза використовується як сіль для регідратації, а в харчовій промисловості є надзвичайно популярним підсолоджувачем як у солодких, так і в солоних стравах і напоях.

Глюкоза має широкий спектр застосування, що охоплює усі сегменти харчової промисловості. Найбільш часто, глюкоза застосовується як добавка в соки, коктейлі, газовані та енергетичні напої, часто використовується в тортах і випічці. Додавання глюкози забезпечує еластичність кондитерської глазурі з помадної маси та перешкоджає кристалізації морозива та шербетів.

Часто глюкозу використовують як здоровіший замінник цукру. Вона має найвищий глікемічний індекс.

Крім цього глюкозу додають у такі продукти, як: енергетичні батончики та хлібобулочні вироби, порошки для розчинних напоїв, соуси та м'ясні напівфабрикати, як замінник цукру у випічці, а також для полегшення підрум'янення, і т.д.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Тип продукту: Інший продукт Кілька примірників у наявності Рідка глюкоза привезена з польщі є 25 пакетиків
Shafa.ua Україна
Кілька примірників у наявності Льодяники ягідно-фруктові , надзвичайний натуральний смак. Склад: Натуральні соки ягід та фруктів,цукор,артезіанська вода
Shafa.ua Україна
Милі реглани для дівчаток Колір: жовтий Склад: 100% бавовна Розмір: 92 Доставка і оплата: - Оплата: на картку або готівкою при отриманні. - Доставка: Нова пошта, Укрпошта, Justin - Можлива післяплата за умови передоплати 100 грн на картку
Shafa.ua Київ, Україна
Ціна 70 грн Безпечна оплата✓ або 100% передоплата на картку Відправка Новою поштою