Насіння льону 100 грам 10

Shafa.ua Павлоград, Дніпропетровська область, Україна

До складу лляного насіння входять три види цінних поліненасичених жирних
кислот (Омега-3, Омега-6 і Омега-9), правильний баланс яких необхідний для
всіх процесів життєдіяльності людського організму.
За змістом Омега-3 насіння льону перевершують всі харчові рослинні олії (цієї
кислоти в насінні льону в 3 рази більше, ніж в риб'ячому жирі). Амінокислотний
склад білка лляного насіння аналогічний складу рослинних протеїнів сої,
знаменитих своєю харчовою цінністю.


Насіння льону є відмінним джерелом рослинної клітковини, підвищений вміст якої
в продуктах сприяє зниженню ризику онкологічних захворювань і позитивно
впливає на імунітет. Завдяки високому вмісту полісахаридів відвар з насіння
льону надає обволікаючу і бактерицидну дію при гастриті і виразці шлунка.


Корисні властивості насіння льону
1. Для схуднення. Омега-3 жирні кислоти зберігають метаболізм в нормі і дають енергію на цілий день. Ці магічні насіння з високим вмістом вітамінів групи В, калію, магнію і цинку, володіють усіма необхідними компонентами для втрати ваги. Лляне насіння також є багатим джерелом клейковини, і його можна змішувати навіть продуктами з низьким вмістом жиру або грецьким йогуртом. Це буде поживна і здорова закуска, яка додасть енергії на весь день.
2. Знижують рівень холестерину. Лляне насіння допомагає зберегти рівень холестерину LDL (поганий) в нормі, в той час як підвищує ЛПВЩ холестерин (хороший). Холестерин ЛПВЩ зберігає регулювання кров'яного тиску і запобігає хворобам серця. Ви можете з'їдати 2-4 чайні ложки насіння в день, або 1-2 капсули лляної олії. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо вирішите спробувати добавки.
3. Боротьба з раком. Лігнано, що містяться в льняному сім'ї, допомагають знизити ризик раку молочної залози в зв'язку зі своїми антиестрогенами компонентами. Лігнано сприяють блокуванню ферментів, які беруть участь у виробництві гормонів, що викликають зростання і поширення пухлинних клітин. Лляне насіння також запобігає раку простати, яєчників і товстої кишки. Омега-3 жирні кислоти відіграють важливу роль в боротьбі з раковими клітинами.
4. Захищають від хвороб серця. АЛК омега-3 жирні кислоти, як відомо, знижують накопичення жирів в артеріях, що ведуть до атеросклерозу. Вони також допомагають зменшити запалення, запобігаючи утворенню тромбів артерій, викликають інсульти та інфаркти. Зберігайте своє серце здоровим з добовою дозою льону в своєму раціоні!
5. Сприяють здоровій шкірі. Високі протизапальні властивості льону допомагають зберегти шкіру зволоженою. Омега-3 жирні кислоти також зменшують деякі хронічні шкірні захворювання, такі як розацеа, акне, екзема, шкірні алергії, сонячних опіків і навіть захищають від раку шкіри. Ви можете спробувати робити масаж лляною олією на свою шкіру на щоденній основі, щоб зробити її чистою і гладкою.
6. Допомагають в лікуванні симптомів менопаузи. Лляне насіння має високий вміст лігнанов, які містять естрогени, які зменшують симптоми менопаузи у жінок. Лігнано діють як звичайні замінники гормональної терапії, борючись з приливами, перепадами настрою, і запобігають раку яєчників. Пропонована дозування лляного насіння - 1-3 столові ложки в день. Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтеся з фахівцем.
7. Зберігають і стабілізує рівень цукру. Лляне насіння широко використовується для збереження здорового рівня цукру в крові у людей, які страждають від діабету 2 типу. Альфа-ліноленова кислота і волокна насіння запобігають високий рівень цукру в крові в нашому організмі. Також вони покращують чутливість до інсуліну і зменшують непереносимість глюкози.
8. Сприяють здоровим волоссю. Вітамін Е лляних насіння допомагає забезпечити нормальне живлення волосяних фолікулів і коренів. Омега-3 жирні кислоти заповнюють ламке волосся, запобігають зайву вагу, а також алопецію (випадання волосся). Незамінні жирні кислоти насіння допомагаю в отриманні сильних і здорових волосся.
9. Покращують травлення. Високий вміст розчинного волокна в лляних насінні сприяє розвитку здоровог

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Риб'ячий жир (Омега-3 DHA і EPA) - це продукт, який є джерелом поліненасичених омега-3 DHA і EPA. Поліненасичені жирні кислоти групи омега-3, це те найцінніше, що входить до складу даного продукту. Ці кислоти запобігають розвитку серцево-судинних захворювань, знижують ризик атеросклерозу, покращують ...
Shafa.ua Україна
Гарбузова олія виготовляється з гарбуза. Використовується для приготування їжі та як оздоровча добавка. Деякі люди приймають гарбузову олію для зниження рівня холестерину, лікування випадіння волосся, полегшення симптомів менопаузи та покращення стану сечовидільної системи. Високий вміст вітамінів ...
Shafa.ua Одеса, Одеська область, Україна
OMEGA COMPLEX + Омега -3, -6, -9 60 КАПСУЛ 512 грн ПРИЗНАЧЕННЯ: Для сприяння здорового розвитку та функціонування мозку, нервової, серцево-судинної, імунної систем, зниження рівня холестерину в крові та ризику тромбоутворення, зниження ризику інфаркту міокарда та інсульту, профілактики ...

Омега 3 380

Shafa.ua Київ, Україна
Тип виробу: Натуральні препарати Omega-3 жирні кислоти вважаються дуже важливими для підтримки загального здоров'я. Вони відіграють головну роль у розвитку головного мозку та зміцненні організму. Морські водорості та жирні сорти риб є основним джерелом омега-3 жирних кислот. Omega-3 поліненасичені ...