Вебкамера logitech c922 pro hd stream 3490

OLX Івано-франківськ, Івано-франківська область, Україна

Надійне під'єднання і висока якість відео для живого мовлення на таких каналах, як twitch і youtube. Потокове передавання будь-якого контенту у форматі full hd 1080p на частоті 30 кадрів за секунду або hd 720p на частоті 60 кадрів на секунду. Здійснюйте потокову трансляцію без затримок і перерв, використовуючи переваги стабільного звучання, якісного автофокусування та поля огляду по діагоналі 78°. Постачається з преміумліцензією xsplit терміном на 3 місяці.

Транслюйте та записуйте відео з яскравою палітрою й точним кольоропередаванням. Переваги вебкамери c922 — скляний об'єктив, автоматичне фокусування та поле огляду за діагоналлю 78°. Камера забезпечує чудову деталізацію, природне кольоропередавання та плавне відтворення відео. Масштабування, панорамування та редагування виконуються в застосунку capture.

Вебкамера C922 дає змогу передавати відео з високою частотою (60 кадрів на секунду) і роздільною здатністю 720p, гарантуючи чудову якість зображення — стримерам це важливо! Жодних затримок, переривань та спотворень!

Завдяки автоматичному фокусуванню та корекції рівня освітленості у форматі hd зображення виходить виключно чітким і деталізованим за будь-якої кількості світла, тому ви завжди матимете гарний вигляд в кадрі.

Завдяки двом всеспрямованим мікрофонам вебкамера c922 Pro добре вловлює звук із будь-якої точки. Тому ваш голос під час трансляції завжди звучатиме природно та виразно.

Завдяки повнофункціональним застосункам xsplit broadcaster і xsplit gamecaster, ліцензія, на які входить до комплекту постачання, з цією моделлю ви отримуєте комплексне рішення для потокового мовлення з усіма потрібними інструментами практично професійного рівня. Купон на використання терміном на 3 місяці входить до комплекту постачання.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Туфлі 34р весна-літо-осінь. Стильні та гарні, добре сидять на ніжці та мають гарний вигляд

Бандаж 250

Shafa.ua Україна
До та післяпологовий. Як новий, практично не користувалась