Щітка для прибирання 3 в 1 Supretto електрична універсальна 499

IZI.ua (іЗі) Черкаси, Черкаська область, Україна

Щітка для прибирання 3 в 1 Supretto електрична універсальна

Електрична універсальна щітка для прибирання 3 в 1 - це потрійна зброя в боротьбі з будь-якими забрудненнями у вашому домі.

З цією портативною електричною щіткою ви забудете про важке прибирання зі звичайними щітками та губками, а ваші руки завжди будуть у безпеці, не піддаючись впливу токсичних миючих засобів.

☝️Три насадки, безліч функцій
✅У комплекті є 3 різні насадки, кожна з яких призначена для різних видів прибирання:

😍Жорстка нейлонова насадка впорається з брудом, жиром, пилом та пліснявою на кухонних меблях, мийках, витяжках, підвіконнях, гратах грилю та багатьох інших поверхнях.
☝️М'яка бавовняна щітка ідеально підходить для дуже ніжного та делікатного очищення та полірування поверхонь.
☝️Губка-щітка може бути використана для миття посуду, духовки, автомобілів, дзеркал, кухонних плит, скляних та тканинних поверхонь, меблів та багато іншого.

☝️Обертова щітка
Електрична щітка обертається на 360°, тим самим очищаючи поверхню ефективно та рівномірно. Вам не потрібно надмірно натискати, напружувати руки та намагатися видалити забруднення власноруч - ця щітка зробить все за вас.

✅Використовуйте щітку з миючими засобами або без, в залежності від ваших потреб, для найбільш дієвого та зручного прибирання.

☝️Портативність та зручність
✅Щітка заряджається зручним USB-кабелем, що дозволяє вам легко зарядити її в будь-якому місці з доступом до USB-порту.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Якісна багаторазова губка для миття посуду Profissimo Ідеально підходять для миття посуду, скла, склокераміки та антипригарних покриттів, а також можуть використовуватись для чутливих поверхонь. Перед першим очищенням особливо чутливої ​​поверхні протестуйте її на непомітному місці. Виробник ...