Листи для прання Livesta, 15 шт 249

IZI.ua (іЗі) Хмельницька область, Україна

Опис товару
Органічні малопінні листи LIVESTA призначені для ручного та автоматичного прання одягу, постільної та нижньої білизни, рушників тощо. Підходять для всіх видів тканин, а також для кольорових, чорних та білих речей. Завдяки своїй гіпоалергенній формулі на основі екстракту кокосової олії рекомендовані для прання дитячих речей. Кожен лист складається з екологічно чистих і натуральних компонентів, які не містять токсинів, фосфатів і барвників. Продукт чинить пом'якшувальний та дезінфікуючий ефект, і не потребує використання додаткових засобів для прання. Можливість ділити лист навпіл в залежності від об’єму прання дозволяє використовувати одну упаковку на 30 циклів прання. Біорозкладна упаковка, без пластика. Листи повністю розчиняються у воді, зберігають її прозорість. Не містять шкідливих для здоров’я речовин.
Застосування
Для зовнішнього використання. Лист із відривною перфорацією посередині можна використовувати на два цикли прання при відповідних об'ємах завантаження, наведених у таблиці нижче. При сильному забрудненні рекомендується збільшити кількість листів або попередньо замочити речі на 30-45 хвилин. Автоматичне прання: 1. Покласти речі в пральну машину. 2. Додати в барабан лист для прання. 3. Запустити процес прання. Ручне прання: 1. Додати лист для прання в ємність з водою. Почекати, поки лист розчиниться. 2. Покласти речі в ємність. 3. Почати прання.
Застереження
Уникати контакту зі шкірою тa очима. При потраплянні в очі діючих речовин ретельно промити їх великою кількістю проточної води. Зберігати в місцях, недоступних для дітей, окремо від харчових продуктів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
15-30% аніонні ПАР, 5-15% неіоногенні ПАР, пом'якшувач тканини, миючий засіб, пом'якшувач води, екстракт горіхів мильного дерева, екстракт кокосової олії, віддушка, деіонізована вода.

Схожі оголошення
Shafa.ua Кременець, Тернопільська область, Україна
Безпечне виведення цвілі! Не містить шкідливих для здоров’я речовин Акційна ціна
Shafa.ua Київ, Україна
Пом'якшувач тканин Chicco Sensitive Sweet Talcum освіжає й пом'якшує весь дитячий одяг і білизну, не подразнюючи чутливої дитячої шкіри. Нова формула "Odour off tech" допомагає видалити плями та запахи, роблячи одяг чистим, свіжим і ароматним, не пошкоджуючи волокна та кольори. Не містить ...
Shafa.ua Вінниця, Вінницька область, Україна
Засіб для видалення плям LIVESTA, 650 мл Опис товару Універсальний продукт для видалення плям із тканин легко видаляє плями від кави, чаю, червоного вина, жиру, фруктів, трави тощо. Посилює дію засобів для прання, зберігаючи яскравість кольору та волокна тканин. Характеристики Бренд LIVESTA Вага 650 ...