Засіб для чищення духовок livesta, 650 мл 260

IZI.ua (іЗі) Харків, Харківська область, Україна

Високоефективний засіб швидко та якісно видаляє пригорілі забруднення й неприємні запахи. Продукт розм’якшує, відшаровує та розчиняє навіть стійкі забруднення, знищуючи бруд, жир і нагар у духових шафах, грилях і камінах. Не пошкоджує оброблювану поверхню.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

ЗастосуванняДля зовнішнього використання розпилити засіб на забруднену (холодну) поверхню, залишити на деякий час, потім ретельно витерти насухо. За необхідності повторити процедуру. Рекомендовано використовувати в гумових рукавичках.

ЗастереженняЗберігати при кімнатній температурі. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі змити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не допускати попадання прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
Засіб для видалення цвілі LIVESTA, 650 мл Опис товару Ефективно видаляє плісняву зі стін, стелі, віконних рам, стиків плитки та швів у ванній кімнаті й біля ванної, душу або раковини. Підходить для місць із підвищеною вологістю та схильністю до наростання цвілі. Крім того, засіб відбілює поверхні ...
Shafa.ua Миколаїв, Миколаївська область, Україна
Високі Рукавички