Психолог, психотерапевт, нейропсихолог, консультація психолога 500

IZI.ua (іЗі) Одеса, Одеська область, Україна

Розвивайте свій потенціал разом зі мною!!!

🧠 Шукаєте рішення для ваших емоційних та психологічних викликів? Запрошую вас на індивідуальні консультації з досвідченим психологом, я допоможу вам зрозуміти себе глибше, подолати перешкоди та досягти вашого потенціалу.

‍‍ Для Дорослих: Незалежно від того, з якими викликами ви зіткнулися - стрес, тривога, депресія чи складні відносини - я допоможу вам знайти внутрішню гармонію та засвоїти стратегії для покращення якості вашого життя.

Для Дітей: Ваша дитина стикається з емоційними або поведінковими проблемами? За допомогою індивідуальних занять та ігрових методик я допоможу їй зрозуміти свої почуття та навчитися ефективно керувати ними.

🤝 Конфіденційність та Підтримка: Ви знайдете у мене дружню атмосферу та повну підтримку на кожному етапі вашого особистісного зростання. Ваші думки та почуття повністю конфіденційні.

Контакт: [**********]

Схожі оголошення
Shafa.ua Україна
KUMON – методика індивідуального розвитку, за якою навчаються 4 млн дітлахів у 49 країнах. Кожна книга є сходинкою для засвоєння певної навички й розрахована на кілька занять. Дитина самостійно виконує ігрові завдання, які поступово ускладнюються

Шапка 120

Shafa.ua Україна
Кожна 120, разом 200. На рік-півтора. Одна з них з біркою, нова
Shafa.ua Харків, Харківська область, Україна
Поважані батьки! До вашої уваги пропонуються різні лабіринти.Пид час захопливих і пізнавальних занять дитина навчиться в ігровій формі справлятися з різними завданями.Ці допоможе вашому малюкові розкрити його творчий потенціал, навчитися швидко приймати правильні рішення, а також сприятиме розвитку ...