Білі фірмові кросівки adidas grand court 28 р. 535

Shafa.ua Трускавець, Львівська область, Україна

Ці дитячі кросівки виготовлені у вінтажному тенісному стилі, це спортивний силует 70-х років.
Верх виробу виконаний з товстої м'якої екошкіри білого кольору. З боків — традиційні три похилі смуги, виготовлені з м'якої екошкіри перламутрового бронзового кольору. З цього ж матеріалу зроблена фігурна вставка у верхній частині задника. На ній білим кольором зображено назву бренда. Язичок виробу виготовлений із м'якої мембранної тканини білого кольору. У верхній частині язичка — фірмовий тканий лейб бренда. Кросівки фіксуються на нозі за допомогою шнурівки — еластична резинка білого кольору. У верхній частині — додаткова фіксація — ремінець з екошкіри на потужній липучці. Всі деталі моделі дуже акуратно відстрочені нитками в тон шкіри.
Виворітна сторона кросівок має м'яку повітропроникну текстильну підкладку білого кольору. Між підкладковим матеріалом і верхом моделі — невеликий шар поролону. Устілка дуже м'яка текстильна анатомічна знімна.
Підошва — традиційно кросівкова підошва. Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми молочного кольору. Підошва з фірмовим маркуванням бренда.
Взуття у чудовому стані. Розмір 28. Довжина устілки — 17,8 см. Максимальна ширина устілки — 65 мм. Кросівки на стандартну повноту стопи.
Модель унісекс.

Схожі оголошення
Shafa.ua Луцьк, Волинська область, Україна
Чорно-зелені текстильні кросівки із вставками із еко-шкіри