Voltran Ecol Viper 4,5 4500

IZI.ua (іЗі) Новодністровськ, Чернівецька область, Україна

Продам НОВИЙ револьвер турецької фірми виробника Voltran, репліка відомого американського револьверу Smith & Wesson Model 19. Жодного разу НЕ ВИКОРИСТОВУВАВСЯ. Предназначений для тренувальної стрільби набоями Флобера. Згідно з укладанням органів МЮ і МВД ця зброя, за своєю класифікацією не належить до категорії вогнепальної, а отже, не вимагає жодних роздільних здатностей, ліцензій і подібних документів на придбання, носіння та зберігання.

Головні переваги - надійність роботи та точність стрільби. Характерною особливістю револьвера Ekol Viper 4.5 є система взводу подвійної дії. Прицільна стрільба виконується простим натисканням спуску та можливістю попереднього взводу курка. Прицільні пристрої відкритого типу, нерегульовані - це прицільна планка та мушка. Модель облаштована збільшеними пластіковими щічками рукоятки з тактильною поверхнею. Револьвер зручно розташовується в руці.

Виробник: Ekol
Тип зброї: тренувальна під патрон Флобера
Калібр: 4mm
Матеріал рукоятки: пластік
Тип боєприпасів: Патрон Флобера
Начальна швидкість пулі: 190 м/с
Зарядність: 9 шт
Вага: 800 г.
Загальна довжина: мм: 235
Дліна ствола, мм: 115
Матеріал корпуса: сталь
Дульна енергія: 10,5 Дж
Ствол: Сталь
Режим вогню: Полуавтоматичний
Матеріал барабана: Сталь
Прицільний пристрій: Прицільна планка та мушка

Комплектация:
-Револьвер,
-паспорт,
-50 набоїв.
-кейс.

Схожі оголошення
IZI.ua (іЗі) Україна
Основні параметри і характеристики: Бренд: EKOL Модель: Viper 3.0' Довжина стовбура: 76мм Вага: 800г Початкова швидкість кулі: 170м/с Ємність барабана: 9 патронів Флобера Калібр: 4 Прицільні пристосування: цілик і мушка Матеріал рукоятки: пластик Стовбур: сталь Запобіжник: відсутній Корпус: метал ...

Чоботи 150

IZI.ua (іЗі) Долина, Івано-франківська область, Україна
Дж стельки 19