Датчики температури та вологості DHT11 45

IZI.ua (іЗі) Сумська область, Україна

Датчик температури та вологості DHT11 для Arduino визначає, вимірює та регулярно повідомляє про відносну вологість повітря. Він вимірює як вологість, так і температуру повітря. Чим тепліше повітря, тим більше вологи він може утримувати, тому відносна вологість змінюється з коливаннями температури.

Модуль датчика температури та вологості DHT11 для Arduino мікроконтролерів має повний діапазон температурної компенсації в межах 0-50 °C, низьке енергоспоживання, довготривалу стабільність роботи та відкалібрований цифровий сигнал. У Arduino датчик DTH11 вбудований високопродуктивний 8-розрядний мікроконтролер із коефіцієнтом калібрування, для забезпечення точних показань температури та вологості.  Модуль має один дротовий цифровий вихідний інтерфейс, який легко читається за допомогою плат Arduino або інших плат мікроконтролера.

Характеристики Датчика температури та вологості DHT11:

Напруга живлення: 3 В-5,5 В

Струм живлення: у разі вимірювання 0,5 мА-2,5 мА

Діапазон вимірювання вологості: 20-90%.

Діапазон вимірювання температури 0-50 °C.

Точність вимірювання температури: ± 2 °C.

Схожі оголошення

Плаття 300

Shafa.ua Україна
Стильне і модне платтячко. Підходить як для офісу, так і для прогулянок, як вечірнє

Лосини 110

Shafa.ua Україна
можна як лосини і довше як велосипедки
Shafa.ua Київ, Україна
Виробник: Інший виробник Кілька примірників у наявності Підвищуючий модуль MT3608 Підходить для живлення роутеру Ціна за шт 50грн (у Наявності 100шт) Вхідна напруга: 2-24В Вихідна напруга: 5-28В Максимальний Струм: 2А Чорні за шт 40грн (у Наявності 5шт) Вхідна напруга: 2,5В ~ 11В (VOUT-0.5V ...