Дезинфікуючий спрей sanitizing spray mikroban вбиває віруси та бактерії , ефективний... 450

Shafa.ua Рівне, Рівненська область, Україна

Опис:
Дезінфікуючий спрей Microban 24-HR вбиває 99,9% бактерій і продовжує діяти протягом дня, забезпечуючи тривалий захист поверхонь у вашому домі.
Цей засіб для чищення 3-в-1 дезінфікує протягом 24 годин, дезінфікує та усуває запахи. Його можна використовувати на м’яких поверхнях: диван, пальто, коляска тощо. Його також можна використовувати на різноманітних твердих поверхнях, які не мають контакту з їжею, таких як дверні ручки, вимикачі світла та поручні сходів.

Завдяки багатошаровому нанесенню захищає поверхні від бактерій протягом 24 годин, навіть після багаторазових дотиків до твердих непористих поверхонь.

При використанні за призначенням Microban 24-hr вбиває 99,9% мікробів ( Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enterica , Staphylococcus aureus ,Escherichia coli 0157:H7 , Enterobacter aerogenes , Listeria monocytogenes , Methicillin Resistant Staphylococcus aureus- MRSA , Streptococcus pyogenes , Herpes Simplex virus type 1 and 2 , Influenza A H1N1 , включаючи віруси застуди , грипу ,  ротавірусу та Covid-19 .

Протягом 7 днів перешкоджає росту цвілі та плісняви

Увага! Уникайте контакту зі шкірою . Ретельно промити руки після використання Microban 24 , перед вживанням їжі, напоїв, куріння.

Перша допомога при попаданні на шкіру: ретельно промити шкіру водою.

Не рекомендується застосовувати на дерев'яних поверхнях .
Перед використанням на м'яких тканинах , потрібно зробити тест на пробу на непомітному місці.

Спосіб використання :

Тримайте 6-8 дюймів від поверхні та розпилюйте до повного зволоження. Щоб продезінфікувати тверді непористі поверхні, що контактують з продуктами харчування: дайте постояти 10 секунд. Протріть вологою тканиною. Попередньо очистіть сильно забруднені поверхні.

Щоб продезінфікувати тверді непористі поверхні, які не контактують з харчовими продуктами, протягом 24 годин - дайте постояти 5 хвилин. Попередньо очистіть сильно забруднені поверхні. Вбиває 99,9% Enterobacter aerogenes і Staphylococcus aureus протягом 24 годин.
Для дезінфекції м'яких поверхонь: дайте постояти 60 секунд. Дайте висохнути на повітрі. Попередньо очистіть сильно забруднені поверхні.

Об'єм : 425 грам

Схожі оголошення
Shafa.ua Нікополь, Дніпропетровська область, Україна
Кілька примірників у наявності Спрей нейтрализатор запахов объем 500мл, устраняет неприятные запахи животных